Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Lokale Bier en Bitterballen proeverij - Avondvaart

Details

39,50
Volwassen Leeftijden 18+
39,50

Bier & Bitterballen: Amsterdams beste combinatie!

Ga mee op een unieke Brouwerij ‘t IJ bier & bitterballen proeverij onder leiding van Bier Ambassadeur Maarten en ontdek de authentieke smaken van Amsterdam. Tijdens deze vaartocht ontdek je niet alleen de geheimen achter het eerste brouwsel van Brouwerij ‘t IJ, maar maak je ook een tussenstop bij De Molen, langs de brouwerij, waar je het iconische gebouw kunt bewonderen.

 

Terwijl je ontspannen door de schilderachtige landschappen van het IJ en de iconische grachten van Amsterdam vaart, proef jij vier van de lekkerste bieren van ‘t IJ assortiment. Laat Maarten je begeleiden door de nuances van elk bier, waarbij hij interessante inzichten deelt in het erfgoed van de brouwerij en de brouwtechnieken. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen betere combinatie bestaat dan bier en bitterballen. Daarom gaat deze unieke vaartocht gepaard met de 5-ster gewaardeerde bitterballen van lokale leverancier: Bitterballen Amsterdam. Proef niet één, maar twee heerlijke soorten bitterballen voor een ware Nederlandse ervaring.

Vergeet je niet naar buiten te kijken? Vanaf het water heb je een unieke kijk op de stad en zie je de mooiste grachtenpanden, het IJ en de grachten zelf vanuit een ander perspectief.

 

Onze lokale leveranciers: Brouwerij ‘t IJ & Bitterballen Amsterdam

Brouwerij ‘t IJ staat bekend als een ware klassieker in Amsterdam. Al sinds 1985 brouwen zij speciaal bier in het hart van Amsterdam. Bier Ambassadeur Maarten weet jou alles te vertellen over de Brouwerij zelf en niet te vergeten, de heerlijke lokale bieren. Onze samenwerking met Bitterballen Amsterdam gaat verder dan alleen culinaire expertise; het is een gedeelde passie voor kwaliteit en Amsterdamse smaak. Bitterballen Amsterdam staat bekend om hun toewijding aan lokale ingrediënten en vakmanschap, wat elke hap tot een verhaal van liefde voor eten en respect voor traditie maakt.

 

Highlights

 • Vier proefglazen unieke en lokale bieren van Brouwerij ‘t IJ
  • Vrijwit
  • Blondie
  • IJwit
  • IPA
 • Jouw favoriete biertje om mee naar huis te nemen
 • Verschillende soorten Hollandse bitterballen voor een lokale ervaring
 • Uitleg over de bieren en het brouwproces door een Brouwerij ‘t IJ Bier Ambassadeur
 • Vaartocht van 90 minuten door de beroemde grachten van Amsterdam
 • Stop bij Proeflokaal de Molen, waar Brouwerij ‘t IJ bier gebrouwen wordt

 

Goed om te weten: de minimum leeftijd voor de Varende Bier & Bitterballen Proeverij is 18 jaar.