Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Geniet van een hapje en een drankje in combinatie met een vaartocht van Amsterdam Circle Line!

Ontdek Smidtje Canal Café de Dialoog, gunstig gelegen aan de Prinsengracht in Amsterdam, naast het wereldberoemde Anne Frank Huis.

Ons café biedt een unieke gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een smaakvolle maaltijd of een hapje en drankje in een omgeving doordrenkt met geschiedenis.

Of je nu kiest voor een hartige sandwich, een gezonde salade of een warme kop soep, bij Smidtje Canal Café de Dialoog streven we ernaar om elke hap een belevenis te maken.

Onze vriendelijke en attente bediening staat klaar om je te verwelkomen en te voorzien van gedetailleerde informatie over onze gerechten. Of je nu de lokale smaken wilt ervaren, een drankje wilt komen doen of wilt genieten van een rustige lunchpauze, Smidtje Canal Café de Dialoog verwelkomt je graag voor een onvergetelijke lunchervaring te midden van het schilderachtige uitzicht op de Prinsengracht en de historische pracht van Amsterdam. Na een bezoek aan Lunchcafé de Dialoog sta je voor de opstapplaats van Amsterdam Circle Line, waar je gemakkelijk aan boord kunt stappen voor een sfeervolle vaartocht door de iconische grachten van Amsterdam. Dé perfecte middag om Amsterdam optimaal te ervaren.