Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Alleen in juli en augustus!

Amsterdam's Floating Beach

Details

VIP Strand ticket Alle leeftijden
34.50
Beach House ticket - Volwassenen 18 - 99+ jaar
27.50
Beach House ticket - Minderjarigen 4 - 17 jaar
19.95
Volwassenen - regulier ticket 13 - 99+jaar
19.95
Kinderen - regulier ticket 4 - 12 jaar
11.50

Welkom bij Amsterdam’s Floating Beach: Het Allereerste Varende Strand!

Stel je voor: een zonovergoten dag, een lichte bries en het geluid van kabbelend water terwijl je ontspant op een prachtige boot in tropische sferen. Amsterdam’s Floating Beach biedt je dit unieke zomerse paradijs, varend door de pittoreske grachten van de stad. Het achterdek is omgetoverd tot een echt strand, compleet met comfortabele ligstoelen, parasols en verfrissende drankjes. Hier voel je de warmte van de zon terwijl je geniet van elkaars gezelschap.

 

De Tropische Sfeer Binnen in de Boot – Beach House ticket

Binnen in de boot wacht een tropisch avontuur. De zomerse sfeer is voelbaar met een kleurrijke cocktailbar, levendige tropische decoratie en vrolijke muziek die de toon zet voor een perfecte dag. Onze getalenteerde host bereidt de meest verrukkelijke cocktails en mocktails, speciaal voor jou. Terwijl je geniet van je drankje, leidt onze ervaren schipper de boot door de grachten van Amsterdam en vertelt op interactieve wijze boeiende weetjes en verhalen over de stad, allemaal in het Engels.

 

Let op: Bij het reguliere ticket voor volwassenen  (19,95) en kinderen (€11,50) zit geen drankje inbegrepen. De cocktails en mocktails kunnen aan boord gekocht worden voor €12,50 per stuk. Dit ticket biedt u toegang tot de boot, met uitzondering van het achterdek.

 

Exclusieve Ervaring op het Achterdek – VIP Strand ticket

Voor de ultieme strandervaring biedt het VIP-dek exclusieve toegang voor gasten met een strandticket. Geniet van een premium beleving met een bucket van drie verfrissende Brouwerij’t IJ biertjes, een heerlijke cocktail of een smaakvolle mocktail, inbegrepen bij de prijs. Met slechts 10 personen op het achterdek ervaar je een intieme en luxe sfeer, perfect voor een ontspannen dag op het water.

 

Dus, ben je klaar om de zomer te vieren op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt? Kom naar Amsterdam’s Floating Beach en beleef de stad als nooit tevoren!