Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Geweldig voor gezinnen!

Dé Amsterdamse rondvaart in de Jordaan en rond de Amsterdamse eilanden

Details

  • Voor iedereen die Amsterdam écht wil leren kennnen
Volwassen Leeftijd 13+
18.50
16
Kinderen Leeftijd 4-12
8
Familie ticket 2 volwassen, 2 kinderen
39

Ontdek de Magere Brug van de Amsterdamse eilanden, kijk uit over het IJ en zie de beroemde hoogtepunten van Amsterdam.

Begin jouw Amsterdamse rondvaart door de Jordaan en rond de Amsterdamse eilanden aan de meest bekende gracht van Amsterdam; de Prinsengracht (263), recht voor het Anne Frank Huis.

Vaar 75 minuten met ons mee door Unesco-lijst vermelde grachten uit de Gouden Eeuw van Amsterdam. Start de Amsterdamse rondvaart in de meest charmante en sfeervolle buurt van Amsterdam, de Jordaan. Bekend om zijn pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten. Hier proef je direct de Amsterdamse cultuur en ga je terug in de tijd.

Informatieve & spannende verhalen in 6 talen!

Aan boord hebben wij de beste verhalen over de stad Amsterdam verzameld voor jou. Deze verhalen zijn niet zomaar informatie die je uit een geschiedenisboek kunt halen, want eerlijk is eerlijk niemand houdt van een saai verhaal. Daarom hebben we onze tijd genomen en alleen de beste en spannendste eruit gepikt. Voel je als een echte Amsterdammer na de Amsterdamse rondvaart en kom thuis met unieke verhalen die niet veel mensen kennen.

De Gouden Reael

Een wijk direct ten westen van de Jordaan zijn drie eilanden gelegen. Tussen 1610 en 1615 zijn de eianden gebouwd als verlenging van de haven. Op de eilanden zijn voornamelijk pakhuizen en scheepswerven, deze zijn er al sinds de Gouden Eeuw. Zij vormden een belangrijk deel van het karakter en de sfeer op de eilanden. Een onontdekt stukje Amsterdam, aan boord ontdek en beleef je een van de meest verborgen en fotogeniekste stukjes die de Gouden Reael te bieden heeft.

Bekende Nederlandse zanger Harry Slinger

Ontdek de verborgen juweeltjes van de stad aan boord en leer de mensen kennen aan de hand van persoonlijke verhalen verteld door de beroemde Nederlandse zanger Harry Slinger. Wij geloven dat iedere gast een glimp moet kunnen opvangen van het echte Amsterdam, wat naar onze mening alleen kan worden verkregen door de stad te leren kennen via de verhalen van de lokale bevolking. Harry Slinger is niet alleen geboren en getogen in Amsterdam, maar ademt en vertegenwoordigt ook de normen en waarden van de stad als geen ander.

Niets ”moet” in Amsterdam.

Maak echter een uitzondering, want je moet zeker een deel uitmaken van onze Amsterdamse rondvaart!