Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • Geweldig voor gezinnen!

Officiële Rondvaart Amsterdam vanaf Anne Frank Huis

Details

Luister tijdens jouw rondvaart naar ingesproken audio-commentaar van een echte ras-Amsterdammer en kom verbazingwekkende historische feiten te weten, verpakt in een humoristisch jasje.

Volwassen Leeftijd 13+
19.50
Kinderen Leeftijd 4-12
10.50
Baby's Leeftijd 0-3
Gratis
Familie ticket 2 volwassen, 2 kinderen
49,50

Ontdek het historische centrum & bekende hoogtepunten van Amsterdam.

Begin jouw Amsterdamse rondvaart aan de meest bekende gracht van Amsterdam: de Prinsengracht (263), recht voor het Anne Frank Huis.

Start de Amsterdamse rondvaart in de meest charmante en sfeervolle buurt van Amsterdam, de Jordaan. Bekend om zijn pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten. Hier proef je direct de Amsterdamse cultuur en ga je terug in de tijd. Vaar met ons 75 minuten mee door UNESCO-lijst vermelde grachten uit de Gouden Eeuw van Amsterdam.

Informatieve & humoristische verhalen in 7 talen!

Wij geloven dat iedereen een glimp moet kunnen opvangen van het echte Amsterdam, wat naar onze mening alleen kan worden verkregen door de stad te leren kennen via de verhalen van de lokale bevolking.

Aan boord hebben wij de beste verhalen over de stad Amsterdam verzameld voor jou. Deze verhalen zijn niet zomaar informatie die je uit een geschiedenisboek kunt halen, want eerlijk is eerlijk niemand houdt van een saai verhaal. Daarom hebben we onze tijd genomen en alleen de beste en spannendste eruit gepikt.