Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Opstaplocatie & Ticketshop

Start van jouw Amsterdamse rondvaart beleving!

Als 100% Amsterdams bedrijf hebben ons gevestigd in de gezelligste buurt van Amsterdam: de Jordaan. De perfecte start van uw Amsterdamse rondvaart ervaring!

Startlocatie bij het Anne Frank Huis

Onder de Amsterdammers is deze steiger vernoemd naar het beroemde Anne Frank Huis. De ruime aanlegsteiger ligt recht tegenover het Anne Frank Huis en heeft geen officieel eigen nummer of naam. Het is een gemakkelijk te vinden locatie voor iedereen.

Welkom bij kadesteward

Onze steward staat klaar bij de startlocatie van onze Amsterdamse rondvaart. Klaar om u te verwelkomen en aan boord wegwijs te maken. Ook helpt onze kapiteins bij het aan- en afmeren, hij weet precies waar onze boten varen en hoe laat deze aankomen en vertrekken vanaf de startlocatie. Met plezier beantwoordt hij vragen.

  • Ontvang altijd de laatste update over aankomst- en vertrektijden
  • Vraag hem naar hotspots rondom de Jordaan

Café Dialoog

Tegenover onze startlocatie bevindt zich café de Dialoog, een partner waar u terecht kunt voor verschillende combinatietickets voor attracties en musea in Amsterdam. En een goede plek waar u voor of na onze rondvaart, terecht kunt voor een goede kop koffie, appeltaart of lunch.

Amsterdam Ticket Shop

Amsterdam Circle Line heeft een van de kleinste winkels in Amsterdam (ca. 8 m2) en is gevestigd in de Westerkerk. Dit is op een steenworp afstand van onze startlocatie aan de Prinsengracht. De Amsterdam Ticket Shop is een van de ”pot” huisjes tegen de kerk aangebouwd. Hier kunt u onze tickets kopen en wij bieden ook diverse museumtickets aan als u geïnteresseerd bent in onze Hollandse meesters maar ook voor een bezoek aan Body World of de Heineken brouwerij.

Ook kunt u in onze winkel terecht voor diverse souvenirs, waaronder fraai blauw handwerk, een groot assortiment pin’s, magneten, muziekdoosjes en nog meer leuke souvenirs als herinnering aan uw reis naar Amsterdam. en typisch Amsterdamse souvenirs.

Amsterdam Circle Line - Centraal Opstappunt, Café & Ticketshops