Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Opstaplocatie & Ticketshop

Start van jouw Amsterdamse rondvaart beleving!

Als 100% Amsterdams bedrijf hebben ons gevestigd in de gezelligste buurt van Amsterdam: de Jordaan. De perfecte start van uw Amsterdamse rondvaart ervaring!

Startlocatie bij het Anne Frank Huis

Onder de Amsterdammers is deze steiger vernoemd naar het beroemde Anne Frank Huis. De ruime aanlegsteiger ligt recht tegenover het Anne Frank Huis en heeft geen officieel eigen nummer of naam. Het is een gemakkelijk te vinden locatie voor iedereen.

Welkom bij kadesteward

Onze kadesteward staat klaar om u aan boord te verwelkomen bij de opstaplocatie van onze Amsterdamse rondvaart. De steward weet precies waar onze boten varen en hoe laat deze afvaren vanaf de startlocatie. Twijfel niet om de kadesteward vragen te stellen bij onduidelijkheden.

  • Ontvang de laatste updates over aankomst- en vertrektijden
  • Vraag naar hotspots in het centrum

Café Dialoog

Tegenover onze startlocatie bevindt zich café de Dialoog, een partner waar u terecht kunt voor verschillende combinatietickets voor attracties en musea in Amsterdam. En een goede plek waar u voor of na onze rondvaart, terecht kunt voor een goede kop koffie, appeltaart of lunch.

Amsterdam Ticket Shop

Amsterdam Circle Line heeft een van de kleinste winkels in Amsterdam (ca. 8 m2) en is gevestigd in de Westerkerk. Dit is op een steenworp afstand van onze startlocatie aan de Prinsengracht. De Amsterdam Ticket Shop is een van de ”pot” huisjes tegen de kerk aangebouwd.

Hier kunt u onze tickets kopen. Daarbij kunt u in onze winkel ook terecht voor diverse souvenirs, waaronder fraai blauw handwerk, een groot assortiment pin’s, magneten, muziekdoosjes en nog meer leuke souvenirs als herinnering aan uw reis naar Amsterdam.

Amsterdam Circle Line - Centraal Opstappunt, Café & Ticketshops