Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Hamburger Dinervaart door de Amsterdamse Grachten

Details

Volwassen Leeftijd 13+
39,50
Kind Leeftijd 4 - 12
28,50

Een smakelijk uitje op de Amsterdamse grachten: de Burger Diner Cruise

Stap aan boord van onze Burger Cruise en ervaar een uitzonderlijk diner: varend over de beroemde grachten van Amsterdam. Tijdens deze vaartocht geniet je van de befaamde hamburgers van Restaurant Beers & Barrels, bereid met hoogwaardige ingrediënten van Nederlandse bodem en gebakken tot in de perfectie. De hamburgers van Beers & Barrels staan garant voor een verrukkelijke eetervaring.

 

Terwijl je vaart op onze fluisterstille, elektrisch aangedreven klassieke schepen, geniet je van elk moment in comfort. De tocht biedt de perfecte combinatie tussen opmerkelijk landschap en uitzonderlijke burgers met 100% Nederlands rundvlees van het MRIJ-rund (of vegetarisch), gegrild op houtskool en belegd met onder andere echte Goudse kaas. Geniet van een gezellig diner met vrienden, familie of je partner met de iconische bezienswaardigheden van Amsterdam als achtergrond. Het perfecte weekend uitje!

 

Onze lokale leverancier: Restaurant Beers & Barrels

Restaurant Beers & Barrels staat bekend om zijn uitmuntende burgers, steaks en surf & turf gerechten. In het restaurant kunnen gasten dineren aan een taptafel, compleet met een eigen tapkraan. Beers & Barrels biedt authentieke smaken met hoogwaardige ingrediënten van Nederlandse bodem. Bij Amsterdam Circle Line werken we graag samen met lokale leveranciers en zijn we trots om de burgers van Beers & Barrels aan te bieden tijdens deze unieke vaartocht.

 

Highlights

  • Een grote hamburger of vega-burger van hoogwaardige kwaliteit geleverd door Restaurant Beers & Barrels
  • Een heerlijk portie friet met mayonaise per persoon
  • Gastvrije host ter service
  • Bar aan boord met verfrissende drankjes
  • 75 minuten varen door de beroemde grachtengordel
  • Korte tussenstop tegenover het Waterlooplein om de burgers aan boord te brengen
  • Uitzonderlijk dineren met uitzicht op de verlichte stad