Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Amsterdam Light Festival rondvaarten 2023


Meer dan 20 lichtkunstwerken • Official Partner

Details

Volwassen Leeftijd 13+
26.50
Kinderen Leeftijd 4-12
13.25
Baby's Leeftijd 0-3

Enige Licht Festival vaartocht met verwarmde opstap en drankjes verkrijgbaar in het cafe

Het Amsterdam Light Festival is een magische beleving vanaf het water, van begin tot eind. Daarom biedt Amsterdam Circle Line als enige rederij een charmante, verwarmde opstap vanuit Anne Frank Café ‘De Dialoog’. Dat betekent: gezellig samen beginnen met een drankje in de gemoedelijke warmte en daarna een magische vaartocht. Beleef het Amsterdam Light Festival als geen ander

De mooiste Amsterdam Light Festival Rondvaart

Vaar met ons mee en geniet van het mooie het Amsterdam Light Festival 2023 vanuit onze fluisterstille, elektrische boten. Je zit gezellig aan tafel met je gezelschap, terwijl je dicht langs de mooiste lichtkunstwerken vaart.

Iedere boot heeft een fotodeck, waar je de allermooiste Light Festival foto’s schiet. Ook hebben alle boten een glazen panoramadak, waardoor je overal vrij zicht hebt op de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival.

Onze leuke schippers vertellen je de mooiste verhalen over de lichtkunstwerken die je tijdens de rondvaart ziet. Ondertussen kun je ook luisteren naar een audiotour, in het Nederlands, Engels of Duits. Je ziet en hoort de magie van de lichtkunstwerken.

Unieke beleving van het Light Festival 2023: Vertrek vanuit het Anne Frank Café

Voor je perfecte Amsterdam Light Festival-boottocht, bieden wij je als enige rederij van heel Amsterdam een heerlijk verwarmde opstaplocatie: Het Anne Frank Café “De Dialoog”. Bij ons weet je zeker dat je meteen de goede rederij hebt, zonder bij het Centraal Station in de regen te zoeken naar de juiste boot. Dat is pas echt zorgeloos genieten van het Amsterdam Light Festival.

Bij het Anne Frank Café wacht je heerlijk relaxed in de warmte totdat je boottocht begint. We hebben hier de lekkerste bieren op de tap, mooie wijnen en natuurlijk ook heerlijke koffie of thee. Op vertoon van je ticket kan je lekker in het café plaatsnemen of je drankjes meenemen op de boot. Aan het einde van de vaartocht stap je hier ook weer uit. Zo sta je weer midden in de prachtige stad, op naar een van de vele leuke cafés of restaurantjes in de buurt.

Het Amsterdam Light Festival 2023 vanaf het water: LOADING…

Amsterdam Light Festival is een fantastisch winters lichtfestival. In de aankomende winter van 2023 en 2024 vindt alweer de twaalfde editie van het lichtjesfestival plaats. De lichtkunstwerken vind je op bruggen, langs de grachten en in het water. Daarom is een boottocht de allermooiste manier om het Amsterdam Light Festival te beleven.

Het thema van dit jaar gaat helemaal in op de actualiteit. “Loading… Revealing ART, AI and Tech” belooft een festival te worden met de allermooiste lichtkunstwerken vol technische hoogstandjes.

Het Amsterdam Light Festival begint op 30 november 2023 en loopt door tot 21 januari 2024. Ben erbij! Boek gauw je tickets via Amsterdam Circle Line en geniet van de allerbeste Amsterdam Light Festival-ervaring op het water.

  • Vertrektijden: 17:00, 17:30, 18:00, 18:45, 19:15, 19:45, 20:30, 21:00 & 21:30
  • Talen aan boord: Nederlands en Engels gesproken
  • Audiotours: Ja, in Nederlands, Engels en Duits
  • WC aan boord: Ja